Translate

Søgefelt

Iværksætter

Iværksætter

Vil du starte virksomhed, eller er du lige startet?

Iværksætterhuset er et gratis tilbud til dig, der overvejer at starte virksomhed eller er nyetableret og har ambitioner om vækst. Iværksætterhuset tilbyder målrettet 1:1 sparring og vejledning samt events med både bred og mere specialiseret information til iværksættere i Ballerup Kommune.
 
Udover at få sparring og vejledning hjælper Iværksætterhuset med at henvise til eksperter. Med vores store erfaring og brede netværk kan vi altid henvise til den rigtige for dig.
 
Iværksætterhusets startupteam har mange års erfaring med erhvervsudvikling og står altid klar til at hjælpe dig med forretningsudvikling.
 
1:1 sparring og vejledning
Det er gratis at få 1:1 sparring og vejledning målrettet netop din virksomhed. Ring til Startupkonsulent Anne Handlos i Iværksætterhuset på 30 10 80 81 og aftal et møde.
 
Startupmøder
Møderne er gratis og giver dig viden og inspiration om det, du skal forholde dig til, når du starter egen virksomhed. På mødet vil en startupkonsulent introducere dig til blandt andet prissætning og markedsføring, så du bliver klædt på til at tage næste skridt med din idé eller allerede etablerede virksomhed. Se mere om startupmøder.
 
Startupcafeer
Få gratis og individuel rådgivning fra en ekspert til dine konkrete udfordringer. Det kan blandt andet være en advokat, revisor eller en startupkonsulent, der giver sparring. Samtidig får du mulighed for at udvide dit netværk og møde andre iværksættere. Se mere om startupcafeer.
 
Startupkurser
Startupkurserne giver dig overblik over det, du skal forholde dig til, når du starter egen virksomhed. Startupkurserne holdes over fire aftener, hvor en startupkonsulent sikrer, at du bliver klar til at tage næste skridt. Startupkurserne er for alle, både dem der drømmer om at starte virksomhed eller lige er kommet i gang. Samtidig får du chancen for at udvide dit netværk og dele erfaringer med andre iværksættere. Se mere om startupkurser.
 
Om Iværksætterhuset
Iværksætterhuset er etableret den 1. januar 2013. Formålet med Iværksætterhuset er at sikre et relevant og omfattende tilbud til iværksættere, så endnu flere overlever de første 3 svære år.
 
Tilbuddet omfatter 10 kommuner: Allerød, Ballerup, Egedal, Fredensborg, Frederikssund, Furesø, Gribskov, Helsingør, Hillerød og Hørsholm. Iværksætterhuset drives af Væksthus Hovedstadsregionen. Se mere om Iværksætterhuset.
 
Andre tilbud
Se mere om aktiviteter for iværksættere i Hovedstadsregionen på Væksthus Hovedstadsregionens hjemmeside og på SKATs hjemmeside. Med Ballerup Kommunes linksamling har du derudover hurtig adgang til viden, der kan bidrage til din virksomheds udvikling på en lang række områder.
Senest opdateret: 26 aug 2015

Kontakt

Iværksætterhuset

Væksthus Hovedstadsregionen


Mere info

Startvækst

Events

Væksthuset

CONNECT Denmark

Links for iværksættere


Hovedstadens iværksætterprogram